Welke pup past bij mij?

Bij onze hondenschool begrijpen we dat de aanschaf van een puppy een belangrijke beslissing is. Het is essentieel om goed voorbereid te zijn en de juiste begeleiding te krijgen voordat je een nieuwe hond in huis haalt.

Wij bieden begeleiding en ondersteuning tijdens dit proces, zodat je met vertrouwen en kennis een weloverwogen keuze kunt maken. Samen met jou kijken we naar verschillende aspecten, zoals je levensstijl, gezinssituatie en persoonlijke voorkeuren, om het juiste hondenras te vinden dat perfect bij jou past.

Daarnaast helpen we je bij het selecteren van een betrouwbare fokker. We geven advies over waar je op moet letten bij het beoordelen van fokkers, zodat je zeker kunt zijn van een gezonde en goed gesocialiseerde pup.

Zodra je de perfecte pup hebt gevonden, begeleiden we je tijdens het hele puppy traject. We bieden speciale puppylessen en trainingen aan om ervoor te zorgen dat je pup een goede start krijgt en zich ontwikkelt tot een evenwichtige en gehoorzame volwassen hond.

Onze deskundige instructeurs staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. We begrijpen dat elke pup en eigenaar uniek is, dus onze begeleiding is altijd maatwerk.

Bij onze hondenschool staan we voor een persoonlijke aanpak en streven we ernaar om jou en je nieuwe pup een geweldige start samen te geven. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen ondersteunen bij het hele proces van pupselectie tot het puppy traject.


Reiskosten

Bij onze hondenschool bieden we privé sessies van 45 minuten. Hierbij hanteren we ook een transparant beleid met betrekking tot reiskosten:

  1. Locaties zonder reiskosten: Voor klanten in Zeist, Soesterberg en Huis ter Heide brengen we geen extra reiskosten in rekening. We zijn verheugd om lokaal te werken en deze nabijgelegen gebieden te bedienen zonder extra kosten.

  2. Reiskosten buiten de genoemde locaties: Voor lessen die buiten Zeist, Soesterberg en Huis ter Heide plaatsvinden, hanteren we een vergoeding van €0,19 per kilometer, berekend vanaf ons vertrekpunt in Huis ter Heide. Dit stelt ons in staat om de kosten van het reizen naar jouw locatie eerlijk te compenseren. De reiskosten worden aan het einde van het traject gefactureerd.

We streven ernaar om jou en je hond de best mogelijke ervaring te bieden, waarbij we zowel kwaliteit als gemak waarborgen. Mocht je nog vragen hebben over onze tarieven of reiskosten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!