GRATIS Puppy Gym bij Welkoop Zeist

Vrijdag ochtend om 10:00 -11:00 uur kan je gratis deelnemen aan Puppy Gym (puppy's van 9-20 weken) bij Welkoop Zeist. De groep bestaat maximaal uit 2 personen en VOL=VOL. 

 

Data: 

Vrijdag 3 mei 2024

Vrijdag 7 juni 2024

Vrijdag 5 juli 2024

 

Adres:

Welkoop Zeist

Pijlstaartlaan 3

3704 HS Zeist

 

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail aan info@kemelingdogs.nl

 

  

Bij puppy's is het ontwikkelen van het lichaamsbewustzijn (propriocepsis) essentieel voor een gezonde motorische ontwikkeling. Door middel van oefeningen kunnen puppy's leren hoe ze hun lichaam moeten positioneren, wat helpt bij evenwicht, coördinatie en bewegingscontrole. Dit is is voor belangrijk, omdat puppy's groeien en hun lichaam zich aanpast aan hun snelgroeiende ledematen. 

 

Daarnaast hebben de oefeningen niet alleen een positieve invloed op het mentale welzijn van de honden, maar bevorderen ook de samenwerking tussen begeleider en hond. Hierdoor groeit niet alleen het zelfvertrouwen van de hond, maar ook jullie onderlinge vertrouwensband.

De oefeningen bestaan uit diverse onderdelen:

  • Targets en oppervlaken
  • Voetverplaatsing
  • Sturen zonder lokken
  • Flexibiliteit

Bij elke oefening houden we rekening met de leerfase waarin jouw pup zich bevindt. Onze cursus is geschikt voor zowel beginners als ervaren hondeneigenaren. Het hele gezin is welkom.