Puber Privé Cursus

Puber Privé Cursus is een vervolg op de Puppy Privé Cursus of Puppy Cursus Groep. We maken samen een programma op maat dat perfect past bij jouw behoeften en die van je pup. We werken altijd vanuit een positieve en liefdevolle benadering om samen te groeien, zowel fysiek als mentaal. Elke hond is anders, dus we gaan ontdekken wat jouw puber op dat moment nodig heeft. 

 

Je krijgt handvatten en oefeningen om te leren omgaan met verschillende situaties die we in de praktijk samen gaan doen.

 1. Samenwerken met je puber.
 2. Je puber leren lezen. 
 3. Hornonen en angstfase.
 4. Socialiseren.
 5. Spelen.
 6. Rusten.
 7. Zelfbeheersing (zowel thuis als op straat).
 8. Wandelen (zowel op straat als in het bos)
 9. Oefeningen passend bij de leeftijd van jouw puber. 
 10. Balans & Coördinatie voor lichaamsbewustzijn en zelfvertrouwen.

 

Kortom: alles wat je nodig hebt om je puber op een plezierige manier te begeleiden. En ook als je tussendoor vragen hebt sta ik voor je klaar!

 

De cursus: 

 • De cursus bestaat uit 5 privé praktijklessen (om de week).
 • Theorie on the go. 
 • De lessen worden gegeven bij jou thuis of op een nader te bepalen locatie.
 • De les duurt ongeveer 45 minuten.
 • Na elke les ontvang je een mail met de oefeningen die behandeld zijn met daarbij een stappenplan van elke oefening.
 • Bereikbaar voor vragen tussendoor. 

 

Betaling:

Je kunt óf je les boeken via de site, óf overmaken via de bank (IBAN NL19 KNAB 0614 0814 40 t.n.v. Kemeling & Dogs Training óf ik kan je een tikkie sturen. Ook is het mogelijk om in termijnen te betalen. 

 

 

Datum Puber Privéles:

Tijd en datum is in overleg. Je kunt een mail sturen naar info@kemelingdogs.nl of bellen naar 06-53945048 (als ik niet direct opneem, bel ik je altijd terug zodra ik kan).

 


Ik schrijf me in voor de Puber Privé Cursus

€ 275,00


Reiskosten

Onze privélessen duren 45 minuten. Hierbij hanteren we ook een transparant beleid met betrekking tot reiskosten:

 

Locaties zonder reiskosten: Voor klanten in Zeist, Soesterberg, Bosch en Duin, Austerlitz, Huis ter Heide, Amersfoort, Leusden en Soest brengen we geen extra reiskosten in rekening. 

 

Reiskosten buiten de genoemde locaties: Voor lessen buiten genoemde locaties hanteren we een vergoeding van €0,35 cent per kilometer, berekend vanaf ons vertrekpunt in Huis ter Heide. Dit stelt ons in staat om de kosten van het reizen naar jouw locatie eerlijk te compenseren. 

 

We streven ernaar om jou en je hond de best mogelijke ervaring te bieden, waarbij we zowel kwaliteit als gemakt waarborgen. Mocht je nog vragen hebben over onze tarieven of reiskosten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!