Teamtraining Assistentiehond

Maureen Kemeling is een ervaren professional in training van psychosociale assistentiehonden, die werkzaam is voor de geaccrediteerde Stichting HKC Paws of Pride. Ze is gespecialiseerd in het begeleiden van teamcoachingstrajecten, waarin vertrouwen centraal staat. Haar focues ligt op het trainen en opleiden van assistentiehonden om mensen met PTSS, autisme en/ of andere beperkingen te ondersteunen.

 

De training vindt plaats in de thuisomgeving van de cliënt en nader te bepalen locaties. Onder begeleiding van maureen kunnen individuen zelf hun eigen hond trainen en opleiden tot een internationaal gecertificeerde assistentiehond. Dankzijn deze certificering hebben deze honden wettelijke toegang tot bijna alle openbare ruimtes.

 

Het hebben van een assistentiehond vergroot aanzienlijk de zelfredzaamheid van mensen met een beperking. Het stelt hen in staat om actiever deel te nemen aan hun eigen omgeving en de samenleving. Dit versterkt het gevoel van eigenwaarde en biedt de mogelijkheid voor een kwalitatief beter leven. Het welzijn van de hond staat ALTIJD voorop en het programma wordt op maat gemaakt voor iedere individuele situatie. Maureen is betrouwbaar, loyaal, professioneel en betrokken en streeft ernaar om ieders doelen te realiseren. 

 

Als je geïnteresseerd bent in het trainen van een psychosociale assistentiehond, neem dan contact op via info@kemelingdogs.nl. Samen met Stichting HKC Paws of Pride kan zij je begeleiden op een persoonlijk traject naar een betere kwaliteit van leven. 

 

info@kemelingdogs.nl of hallo@pawsofpride.nl of bel met 06-53945048 (Maureen Kemeling).