Wij hebben Maureen leren kennen als een zeer kundig en bevlogen hondentrainster. Heel flexibel en inventief gaat ze om met mens en dier in diverse situaties. 

 

Het fijne van Maureen is dat je heel goed voelt dat alles wat ze doet in haar werk uit haar hart komt. Haar werk is haar passie en dat is heel fijn en merkbaar. Daarbij is ze een heel vrolijk en positief persoon waarbij het fijn is om bij te zijn. 

 

Ansje Klevering - Van Wieringen


Samen met Maureen en een van haar honden, heeft onze zoon, privéles met onze hond. Thuis, in het bos een wandeling maken, of tijdens hondenles. Ze is altijd rustig en duidelijk naar onze zoon toe, waardoor hij beter met de hond kan omgaan. Samen een wandeling maken, gaat ook steeds beter.

 

De diverse cursussen geven ons een duidelijke handleiding hoe om te gaan met de hond en een kind met een beperking. Want dat is de grote kracht van Maureen, samen met jouw hond en die van haar werken aan een goede connectie tussen beiden.

 

Eerst de rust bij jezelf zoeken en dan met de hond samen werken. Want bij overprikkeling geeft dit zijn weerslag naar de hond. Wij zijn zeer tevreden en blijven zeker samen met Maureen trainen met de hond en familie. Want zonder Maureen, was onze zoon nooit zover gekomen, om alleen met hem te wandelen.

 


Samen met onze eerste pup Ivy (een Australian Shepherd) privé puppycursus gevolgd bij Maureen. Wij hebben er voor gekozen om te starten met de privécursus aan huis, omdat al veel dingen voor je pup spannend genoeg zijn.

 

Tijdens de eerste komst van Maureen hebben we besproken hoe de lessen eruit kwamen te zien en wat onze wensen waren. Ivy lag tijdens de eerste ontmoeting lekker te slapen.

 

Wij vinden het heel fijn dat bij K&DT plezier bovenaan staat. Daarnaast leer je niet alleen de standaard 'trucjes'  om te luisteren, maar richt je je juist meer op het echte dagelijkse leven/situatie en werk je samen aan het opbouwen van band. Voor vragen kun je altijd bij Maureen terecht. Ze helpt en denkt graag met je mee. Wij en Ivy zijn ontzettend tevreden!


Maureen heeft ons heel goed geholpen bij het trainen van onze puppy Koos! Wat wij enorm konden waarderen is dat zij iedere les ruim de tijd nam voor onze vragen, en dat zij leuke en creatieve ideeën had voor de oefeningen.

 

Ook had ze supertips voor spelletjes en uitdagingen (snuffelen, speuren) die we met beide handen hebben aangegrepen! Maureen kijkt goed naar de ontwikkeling van je pup, en past het trainingsschema aan waar mogelijk. Voor ons en voor Koos heel waardevol! Tot slot besteedt Maureen ook aandacht aan de fysieke ontwikkeling van je pup door middel van “puppygym”. Voor ons eigenlijk iets heel nieuws, maar we zijn heel blij dat we hier door Maureen mee in aanraking zijn gekomen.

 

Dus Maureen, heel erg bedankt voor je fijne hulp bij de eerste stappen van Koos, we gaan er een leven lang profijt van hebben!