Wij hebben Maureen leren kennen als een zeer kundig en bevlogen hondentrainster. Heel flexibel en inventief gaat ze om met mens en dier in diverse situaties. 

 

Het fijne van Maureen is dat je heel goed voelt dat alles wat ze doet in haar werk uit haar hart komt. Haar werk is haar passie en dat is heel fijn en merkbaar. Daarbij is ze een heel vrolijk en positief persoon waarbij het fijn is om bij te zijn. 

 

Ansje Klevering - Van Wieringen

 

 

 

Wij hebben met veel plezier de Puppy Cursus gevolgd. Vooraf kregen we al veel informatie en met speciale vragen werd er meteen terug gebeld voor de cursus begon. Omdat je iets toch niet verkeerd wil aanleren. 

 

Onze Loki (markiesje) is met 9 weken begonnen. De eerste verrassing was dat je de cursus samen mocht doen. Dat hadden we niet verwacht we dachten 1 begeleider, en de ander mag kijken op afstand.

 

Er werd bij de oefeningen ook echt gekeken wat Loki begreep en anders werd er uitgelegd hoe we het anders konden doen, 

 

Bij 1 oefening begreep hij echt niet wat er van hem verwacht werd. Hij mocht bij een andere pup kijken die al wat ouders was en daardoor begreep hij daarna de oefening. 

 

De cursus werd heel relaxt gegeven en er werd ook aan gedacht om oefeningen af te wisselen met wat leuke spelletjes tussendoor. Dus 100% tevreden en gaan na de vakantie door met de volgende stap, de Puber Cursus. 

 

Margon en Ed Regtien

 

 

 

 

Wij zijn tijdens Corona begonnen met privéles van Maureen, toen nog bij Pawfive. Dit heeft ons super geholpen om onze Field Trial Labrador als puppy goed te leren kennen. Ze waren altijd erg geduldig als één van onze kinderen ook mee deed met de les.

 

De Basis Cursus konden we gelukkig weer in een klein groepje doen. Vooral voor de hond erg fijn. Doordat de lessen altijd erg leerzaam zijn hebben we ook nog de Gehoorzaamheids Cursus gedaan. Nu je je bij Kemeling en Dogs ook voor de Oriëntatie Fun les kon inschrijven hebben we geen moment getwijfeld en zijn we ook zeer benieuwd hoe onze Pax dit zal vinden, want hij is dol op balspelen. Maar er is nog veel meer...

 

Tot eind augustus als de cursus begint! 

 

Nathalie en Mees