Privéles angst voor honden!

K&DT is een professionele organisatie die gespecialiseerd is in het helpen van mensen die angst hebben voor honden. We begrijpen dat deze angst je dagelijkse leven kan beïnvloeden en streven ernaar om je te helpen je angst te verminderen en een positieve relatie met honden op te bouwen. 

 

Bij K&DT kun je rekenen op een deskundig team van hondentrainers en coaches die gespecialiseerd zijn in het omgaan met angst voor honden. We bieden een veilige en ondersteunende omgeving, waarin je kunt werken aan het overwinnen hiervan. Door middel van oefeningen leer je omgaan met je angst en ontwikkel je vaardigheden om op een positieve manier met honden om te gaan. 

 

Het team van K&DT begrijpt dat iedereen uniek is en een persoonlijke aanpak vereist. We luisteren naar je specifieke angsten en zorgen en maken een plan op maat dat bij jou past. We zullen je ondersteunen tijdens het hele proces en je aanmoedigen om je angsten met kleine stappen in jouw tempo te overwinnen. 

 

 

Datum privéles angst voor honden:

Tijd en datum is in overleg. Je kunt een mail sturen naar info@kemelingdogs.nl of bellen naar 06-53945048 (als ik niet direct opneem, bel ik je altijd terug zodra ik kan).

 

 


Ik schrijf me in voor privéles angst voor honden!

€ 60,00