Gedragstherapie

 

Als hondenschool begrijpen we dat sommige honden specifieke gedragsproblemen kunnen ervaren die extra aandacht en expertise vereisen. Vandaar dat we samenwerken met twee gedragstherapeuten, waar we regelmatig naar doorverwijzen.

 

 


Hilde van der Burg

 

Hilde is een ervaren gedragstherapeut, voedingstherapeut, voedingskundige en orthomoleculair therapeut met jarenlange ervaring op zowel honden- als katten gebied. Ze is directeur van Stichting Paws of Pride. Daaronder valt zowel de hondenschool, gedragstherapie als de assistentiehondenopleiding. Haar kracht is het verbinden van dier en mens. Dit doet zij op een hele prettige manier. 

 

Om je in contact te brengen met Hilde en haar uitgebreide expertise, verwijzen we je graag door naar haar website, www.pawsofpride.nl. Daar kun je meer informatie vinden over de diensten die zij aanbiedt en hoe je een afspraak kunt maken voor een gedragsconsult.

 

We zijn verheugd om samen te werken met Hilde en Paws of Pride om jou en je hond te voorzien van de best mogelijke ondersteuning en begeleiding. Neem gerust een kijkje op haar website en ontdek hoe zij kan helpen bij het verbeteren van het gedrag en welzijn van jouw geliefde viervoeter.

 


Kim Noordermeer 

 

Kim heeft een diepgaande kennis van hondengedrag en biedt professionele gedragsbegeleiding en -therapie voor honden met uiteenlopende gedragsproblemen. Met haar rustige en empathische benadering werkt ze samen met jou en je hond om de onderliggende oorzaken van het gedrag te begrijpen en effectieve oplossingen te vinden.

 

Om je in contact te brengen met Kim en haar uitgebreide expertise, verwijzen we je graag door naar haar website, www.praktijkvoorhondengedrag.nl. Daar kun je meer informatie vinden over de diensten die zij aanbiedt en hoe je een afspraak kunt maken voor een gedragsconsult.

 

We zijn verheugd om samen te werken met Kim Noordermeer en Praktijk voor Hondengedrag om jou en je hond te voorzien van de best mogelijke ondersteuning en begeleiding. Neem gerust een kijkje op haar website en ontdek hoe zij kan helpen bij het verbeteren van het gedrag en welzijn van jouw geliefde viervoeter.