Losse privéles: Individuele aandacht en maatwerk voor jouw hond

 

Bij K&DT geloven in de kracht van privélessen voor het behalen van optimale resultaten. Met onze privélessen bieden we een persoonlijke en op maakt gemaakte aanpak voor jou en je hond. Hier zijn enkele voordelen van het kiezen voor privélessen:

  1. Individuele aandacht: Tijdens privélessen ligt de focus volledig op jou en je hond. Onze ervaren instructeurs werken nauw met jullie samen en bieden onverdeelde aandacht. Dit stelt ons in staat om te begrijpen wat jouw specifieke doelen, behoeften en uitdagingen zijn.
  2. Flexibiliteit: We begrijpen dat het drukke leven soms moeilijk te plannen is. Met privélessen kun je de trainingsdagen en -tijden flexibel aanpassen aan jouw agenda. Dit zorgt voor een naadloze integratie van training in jouw drukke levensstijl.
  3. Maatwerk: Elke hond is uniek en heeft verschillende leerbehoeften. Met privélessen kunnen we de training aanpassen aan de specifieke behoeften en capaciteiten van jouw hond. We ontwikkelen een trainingsplan dat aansluit op de persoonlijkheid, het gedrag en de leerstijl van jouw hond, waardoor de training effectiever wordt.
  4. Vertrouwen en concentratie: Sommige honden gedijen beter in een rustige omgeving met minder afleidingen. Privélessen bieden een gecontroleerde omgeving waarin jouw hond zich kan concentreren en vertrouwen kan opbouwen. Dit is vooral belangrijk voor honden met angst of gevoeligheid voor prikkels.
  5. Gezondheidsbeperkingen: Als je hond om gezondheidsredenen niet kan deelnemen aan groepslessen, bieden privélessen een veilige en aangepaste omgeving. We kunnen rekening houden met eventuele fysieke beperkingen en de training aanpassen om aan de specifieke behoeften van jouw hond te voldoen.

 

 De les bestaat uit:

  • Theorie on the go. 
  • De lessen worden gegeven bij jou thuis of op een nader te bepalen locatie.
  • De les duurt ongeveer 45 minuten.
  • Na elke les ontvang je een mail met de oefeningen die behandeld zijn met daarbij een stappenplan van elke oefening.
  • Bereikbaar voor vragen tussendoor. 

 

 

Betaling

Je kunt óf je les boeken via de site, óf overmaken via de bank (IBAN NL19 KNAB 0614 0814 40 t.n.v. Kemeling & Dogs Training óf ik kan je een tikkie sturen. Ook is het mogelijk om in termijnen te betalen. 

 

 

Datum privéles:

Tijd en datum is in overleg. Je kunt een mail sturen naar info@kemelingdogs.nl of bellen naar 06-53945048 (als ik niet direct opneem, bel ik je terug. 

 


Boek je losse privéles!

€ 60,00


Reiskosten

Onze privélessen duren 45 minuten. Hierbij hanteren we ook een transparant beleid met betrekking tot reiskosten:

 

Locaties zonder reiskosten: Voor klanten in Zeist, Soesterberg, Bosch en Duin, Austerlitz en Huis ter Heide brengen we geen extra reiskosten in rekening. 

 

Reiskosten buiten de genoemde locaties: Voor lessen buiten genoemde locaties hanteren we een vergoeding van €0,35 cent per kilometer, berekend vanaf ons vertrekpunt in Huis ter Heide. Dit stelt ons in staat om de kosten van het reizen naar jouw locatie eerlijk te compenseren. 

 

We streven ernaar om jou en je hond de best mogelijke ervaring te bieden, waarbij we zowel kwaliteit als gemakt waarborgen. Mocht je nog vragen hebben over onze tarieven of reiskosten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!