Angst voor honden?

K&DT is een professionele organisatie die gespecialiseerd is in het helpen van mensen die angst hebben voor honden. Ze begrijpen dat deze angst je dagelijkse leven kan beïnvloeden en streven ernaar om je te helpen je angst te verminderen en een positieve relatie met honden op te bouwen. 

 

Bij K&DT kun je rekenen op een deskundig team van hondentrainers en coaches die gespecialiseerd zijnen het omgaan met angst voor honden. Ze bieden een veilige en ondersteunende omgeving, waarin je kunt werken aan het overwinnen van je angst. 

 

Een van de benaderingen die K&DT gebruiken is geleidelijke blootstelling aan honden in een gecontroleerde omgeving.Ze helpen je om stap voor stap je comfort zone uit te breiden en je angst te verminderen. Door middel van oefeningen leer je omgaan met je angst en ontwikkel je vaardigheden om op een positieve manier met honden om te gaan. 

 

Het team van K&DT begrijpt dat iedereen uniek Isen een persoonlijke aanpak vereist. Ze zullen luisteren naar je specifieke angsten en zorgen en maken een plan op maat dat bij jou past. Ze zullen je ondersteunen tijdens het hele proces en je aanmoedigen om je angsten met kleine stappen te overwinnen. 

 

 


Angst voor honden

Een les duurt 45 minuten.

€ 50,00