Esmee Koopman

Met blijdschap willen we jullie voorstellen aan onze nieuwste aanwinst bij K&DT, niemand minder dan onze enthousiaste stagiaire, Esmee! Als trotse eigenaar van Flea, een straathond uit Thailand, heeft Esmee een speciale band ontwikkeld met haar harige metgezel. Haar reis begon niet alleen met het redden van een hond, maar ook met het doorgronden van de complexiteit van het gedrag van straathonden en het bieden van de juiste begeleiding.

Tien jaar geleden begaf Esmee zich met haar hond Flea, die ze had meegenomen uit Thailand, op zoek naar de juiste hulp en kennis om haar te ondersteunen. Destijds vond ze niet helemaal wat ze zocht, dus besloot ze haar gevoel te volgen, wat uiteindelijk wonderbaarlijk goed uitpakte. Na een carrière in de corporate wereld, waaronder als brand manager, nam Esmee na een ingrijpende gebeurtenis het besluit om het roer om te gooien. Haar nieuwe koers? Een volledige toewijding aan haar passie: honden.

Esmee is al jaren actief als vrijwilliger bij het dierenasiel en is momenteel bezig met de opleiding tot kynologisch instructeur aan de Martin Gaus Academy. Haar hart ligt vooral bij het helpen van voormalige straathonden en asielhonden. Na het afronden van haar opleiding wil ze zich hier volledig op richten. Ze gelooft sterk dat de begeleiding van mensen een cruciale rol speelt bij het geven van een goede start aan honden in hun nieuwe thuis.

We zijn ontzettend blij om Esmee in ons team te verwelkomen en kijken uit naar een inspirerende tijd vol passie voor honden en het delen van kennis bij K&DT!

Welkom aan boord, Esmee!