Privéles Praktijk

Een op een leer hoe je de aandacht van je hond kunt vasthouden tijdens onze praktijkgerichte privéles. Onze cursus is speciaal ontwikkeld om je te helpen de aandacht van je hond te krijgen en te behouden in verschillende praktijksituaties.We gaan letterlijk 'het veld in'. 

 

Tijdens deze les leer je op verschillende locaties op een creatieve en effectieve manier hoe je de aandacht van je hond kunt trekken en vasthouden. We begrijpen dat elke hond uniek is en daarom bieden we praktijkoefeningen aan die aansluiten bij verschillende situaties. Of je nu op het station staat, de markt of andere afleidingen tegenkomt, onze cursus helpt je om je hond gefocust te houden op jou. Jij kiest welke locatie het beste bij jou past om te trainen. 

 

We maken gebruik van beloningsgericht trainingsmethode en stimuleren een positieve en vriendelijke omgeving waarin zowel jij als je hond kunnen groeien en plezier kunnen hebben. Samen werken we aan een sterke band en een gehoorzame en blije hond!

Boek je privéles Praktijk!

Bij onze hondenschool bieden we privélessen van 45 minuten aan.

€ 50,00


Reiskosten

Onze privélessen duren 45 minuten. Hierbij hanteren we ook een transparant beleid met betrekking tot reiskosten:

 

Locaties zonder reiskosten: Voor klanten in Zeist, Soesterberg, Bosch en Duin, Austerlitz en Huis ter Heide brengen we geen extra reiskosten in rekening. 

 

Reiskosten buiten de genoemde locaties: Voor lessen buiten genoemde locaties hanteren we een vergoeding van €0,35 cent per kilometer, berekend vanaf ons vertrekpunt in Huis ter Heide. Dit stelt ons in staat om de kosten van het reizen naar jouw locatie eerlijk te compenseren. De reiskosten worden aan het einde van het traject gefactureerd.

 

We streven ernaar om jou en je hond de best mogelijke ervaring te bieden, waarbij we zowel kwaliteit als gemakt waarborgen. Mocht je nog vragen hebben over onze tarieven of reiskosten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!