Teamtraining

Maureen Kemeling is een ervaren professional in de training van psychosociale assistentiehonden, die werkzaam is voor de geaccrediteerde Stichting HKC Paws for Pride. Ze is gespecialiseerd in het begeleiden van teamcoachingstrajecten, waarin vertrouwen centraal staat. Haar focus ligt op het trainen en opleiden van assistentiehonden om mensen met PTSS, autisme en andere beperkingen te ondersteunen.

Het unieke aspect van Maureen's aanpak is dat de training plaatsvindt in de thuisomgeving van de cliënt. Onder intensieve begeleiding van Maureen kunnen individuen zelf hun eigen hond trainen en opleiden tot een internationaal gecertificeerde assistentiehond. Dankzij deze certificering hebben deze honden wettelijke toegang tot bijna alle openbare ruimtes.

Het hebben van een assistentiehond vergroot aanzienlijk de zelfredzaamheid van mensen met een beperking. Het stelt hen in staat om actiever deel te nemen aan hun eigen omgeving en de samenleving. Dit versterkt het gevoel van eigenwaarde en biedt de mogelijkheid voor een kwalitatief beter leven. Het welzijn van de hond staat altijd voorop, en het programma wordt op maat gemaakt voor iedere individuele situatie. Maureen is betrouwbaar, professioneel en betrokken, en streeft ernaar om ieders eigen doelen te realiseren.

Als je geïnteresseerd bent in het trainen van een psychosociale assistentiehond, neem dan contact op met Maureen Kemeling. Samen met Stichting HKC Paws for Pride kan zij je begeleiden op een persoonlijk traject naar een betere kwaliteit van leven.