Ambulante begeleiding Kinderen

Maureen Kemeling is een ervaren ambulante begeleider met een specialisatie in het bieden van gespecialiseerde ondersteuning aan kinderen die verschillende uitdagingen ervaren. Door middel van het werken met honden biedt zij unieke begeleiding aan kinderen met autisme, PTSS, een licht verstandelijke beperking en andere specifieke behoeften.

Met haar uitgebreide ervaring en passie voor het werken met honden ontwikkelt Maureen op maat gemaakte begeleidingstrajecten voor kinderen. Indien gewenst werkt ze samen met betrokken hulpverleners.

Honden spelen een cruciale rol in de begeleiding van kinderen. Ze dragen bij aan weerbaarheidstraining, het behalen van doelen en het bevorderen van sociale vaardigheden. Maureen maakt gebruik van de unieke band tussen kinderen en honden om hen te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling en groei.

Maureen hanteert een persoonlijke aanpak die volledig is afgestemd op de individuele behoeften van elk kind. Ze creëert een veilige en vertrouwde omgeving waarin kinderen zich vrij kunnen uiten en kunnen groeien. Dankzij de samenwerking met honden leren kinderen omgaan met uitdagingen, bouwen ze zelfvertrouwen op en ervaren ze positieve veranderingen.

Als ervaren ambulante begeleider begrijpt Maureen de specifieke behoeften van kinderen en biedt ze niet alleen praktische ondersteuning, maar ook emotionele steun, begrip en empathie.

Als je op zoek bent naar gespecialiseerde begeleiding voor jouw kind, afgestemd op zijn of haar behoeften en doelen, kan Maureen Kemeling met haar unieke benadering en het werken met honden een waardevolle partner zijn in het proces van groei en ontwikkeling. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe Maureen jouw kind kan ondersteunen op zijn of haar pad naar welzijn en persoonlijke groei.